Hilari Klinton će gostovati u seriji Gospodja sekretarka

Američka televizija CBS saopštila je da će bivši američki državni sekretari Hilari Klinton, Madlen Olbrajt i Kolin Pauel gostovati u petoj sezoni serije „Gospodja sekretarka“, koja će početi sa emitovanjem 7. oktobra.

CBS je u utorak navela da će glavna glumica Tea Leoni, u ulozi državne sekretarke Elizabet Mekkord, od Hilari Klinton tražiti savet.

Klinton je objavila na Tviteru da je snimanje bilo divno.

Medlin Olbrajt se prethodno pojavila u drugoj sezoni serije.

Hilari Klinton je bila državni sekretar za vreme Baraka Obame, Pauel tokom mandata Džordža Buša, a Olbrajt je bila prva žena koja je postala državni sekretar, za vreme administracije Bila Klintona.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (2)
Dodaj komentar
  • zena za sve probleme

    interesento je da bi ona vodila drzavu i to cak uspjesno (kao neki tvrde a i ona sama!) dok sama tvrdi da pati od amenizije jer se ne moze sjecati zasto ni kada je neke stvari uradila (ovo se odonsi na njeno saslusanje u vezi e-mailovoa i ne bas tako sjajno obavljenog posla koji je onda obavljala)

  • ANDREJ

    Americka Drzavna Sekretarka (bivsa) Hilari Klinton,i pored relativno poodmaklih godina,i dalje zraci strahovitom seksualnoscu.Interesantno je,da i pored citavih buljuka lepih devojaka i mladih zena,ta Gospodja Klinton,pleni nekom neobicnom seksualnom napetoscu,koja bukvalno izvire iz cele njene pojave.Napravio sam veliki poster sa njenim likom,u prirodnoj velicini,koji krasi zid u salonu moje kuce.!