Hit! „Gangsta Toni“ – Najpopularniji balkanski penzioner dobio pesmu (video)

Jala Brat i Buba Corelli su na aparatima, ovo se pušta u teretani i svi vežbaju na to, bio je jedan od komentar na novu repersku pesmu koja je nastala zahvaljujući izjavi ‘Vježba, pi*da ti materina’. Tako je novopečeni maneken Taljat Selmani (82) zvan Toni, dobio reperski hit ‘Vježbaj, vježbaj’.

Video je na Jutjubu  brzo pregledalo blizu 300 hiljada ljudi, dok je na Facebooku prikupio više od pola miliona pregleda. Autor nove pesme za ‘nabrijavanje’ je Matej Sušnik (31) iz Slovenije.

Pol milijona ogledov…sicer na reuploadu, a jebat ga :)Lahko rečemo naš prvi "RAP HIT" 🙂 Original pa tukaj:https://www.youtube.com/watch?v=HyMeM-J3row

Gepostet von Matej Sušnik am Mittwoch, 30. Januar 2019

– Profesionalno se bavim muzikom i video produkcijom, puno vremena provodim za računarom. Ponekad za opuštanje napravim neku vrstu remixa i objavim je bez ikakvih očekivanja – kaže Matej. Penzioner Toni oduševio ga je svojom radošću i entuzijazmom.

–  Ta izjava poziva na pesmu u ‘gangsta rap’ stilu. Nasmejao me jer sam baš u to vreme, kada je video postao popularan, i ja imao grip – rekao je kroz smeh Sušnik. Iako je napravio taj video iz ‘zezancije’, nije očekivao da će postići toliku popularnost.

– Znao sam da pesma ima potencijal jer internet voli takve snimke. Ipak, ovakva reakcija mi je stvarno pozitivan šok – objasnio je. Matej je inače i muzičar, sluša i svira bas gitaru u grupama Metalsteel i KiNG FOO. Priznaje da mu je pesma o penzioneru Toniju prva rap pesma ikad, prenose mediji u regionu.

– Remix sam snimio u dva dana, ali sam ga napravio kada sam imao stanku od drugih projekata. Bio je to spontani događaj i mislim da će tako i ostati. I zapamtite, nije važno što radite u životu, samo ‘vježbajte, vježbajte, svaki dan tri sata’ – zaključio je Matej.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

penzioner tonirep pesma
Komentari (0)
Dodaj komentar