Holi Valans: „Britanci su dosadni“

Posle Tarkana i Karleuše, još jedna pevačica je rešila da otpeva „Kiss, kiss“ pesmu. U pitanju je Australijanka Holi Valans (Holly Valance), koja je ovih dana postala prava internacionalna zvezda, pre svega zahvaljujući pomenutoj pesmi. Spot za pesmu „Kiss, kiss“ prilično je provokativan i Holi u njemu otkriva mnogo toga. O tome koliko je Holi postala uspešna, svedoči i nagrada GQ Žena godine.

Holi je svoju karijeru, baš kao i njena koleginica Kajli Minog, započela u australijskoj seriji „Susedi“. Gospođica Valans ima samo 19 godina, ali je to ne sprečava da hara svetskim top-listama. Voljna je da novinarima daje izjave svih vrsta, pa i one koje se tiču njenog intimnog života. Posle Gvinet Paltrou i još nekoliko holivudskih glumica, i Holi se pridružila listi slavnih ličnosti koje kritikuju britanske muškarce. Ona kaže da su Britanci previše zainteresovani za fudbal i pivo i da te dve stvari čine celokupunu listu njihovih dnevnih aktivnosti.

„Mislim da mi se ipak više sviđaju Australijanci“, kaže Holi. „Ali, ko zna? Sigurna sam da ću puno vremena provesti u Engleskoj, pa će mi se možda i dopasti neko odatle.“ Popularna pevačica žali se na to da njeni izlasci nisu više tako opušteni i spontani kao ranije. Pritisak slave učinio je svoje i ona više ne sme da luduje noću i da radi šta hoće: „Ne mogu da izađem i da se napijem i da povraćam gde stignem kao ostale 19-godišnjakinje.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar