Hteo da leži u bolnici da bi s prozora gledao utakmicu Juventusa

Bolnica San Đovani di Dio u italijanskom gradu Krotoneu ima običaj da onog dana kada fudbaleri iz ovog grada igraju, a trenutno nastupaju u Seriji A, ne puštaju u ovo zdanje nijednog posetioca. Čak ni najbližu rodbinu.

Razlog je jednostavan – kada je Krotone domaćin, veliki broj navijača iz ovog grada pohrli u bolnicu kako bi s prozora koji gleda direktno na teren stadiona mogli na miru i besplatno gledaju utakmicu.

Tako je i jedan navijač Juventusa iz ovog grada probao da pričom o poseti rođaku koji leži na trećem spratu sebi omogući besplatan pogled na dešavanja na terenu dok „crno-beli“ igraju protiv Krotonea.

Bolničari su lako prozreli njegovu nameru, iako kažu da je bio prilično ubedljiv u priči da je otrovao stomak, tako da su ga zamolili da napusti bolnicu.

Krotone ima stadion od 16.000 mesta ali u gradu koji broji 62.000 stanovnika, kada u goste dođu Juventus, Napoli, Roma, Milan, Inter ili Lacio, tribine su najčešće ispunjene do poslednjeg mesta pa jedan deo njih sreću traži u – bolnici.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

fudbalJuventus
Komentari (0)
Dodaj komentar