Imate li oči sokolove: Pronađite broj 86 za 15 sekundi i dokažite da ste pravi detektiv

Da li volite vizuelne izazove? Ako je odgovor da, dopašće vam se današnji izazov. Ova zagonetka će otkriti koliko ste orijentisani na detalje. Može biti teško ako niste navikli da obraćate pažnju na sitnice koje vas okružuju.

Da biste rešili ovaj izazov, morate pažljivo da posmatrate sliku iznad i pronađete uljeza. Ova slagalica je vremenski ograničena, tako da morate biti brzi.

Ovo je moguće samo ako se koncentrišete što je više moguće.

Pogledajte dobro sliku. Na prvi pogled primetićete samo brojeve 85. Međutim, postoji jedan uljez kojeg morate da locirate za 15 sekundi: to je broj 86.

Ovaj izazov zahteva veliku koncentraciju, tako da se morate udaljiti od bilo kakvih izvora ometanja. Pored toga, morate biti metodični, inače ćete gubiti vreme. Ne zaboravite da pažljivo analizirate sliku tako što ćete proveriti svaki red ili kolonu.

Ovaj izazov može pomoći da poboljšate svoje veštine posmatranja. Što više učestvujete u ovoj vrsti zagonetke, bolje ćete posmatrati i najsitnije detalje. Ovo je vrlina koja može savršeno koristiti u svom svakodnevnom životu.

Pored toga, ova zagonetka je poput igre. Dok pokušavate da pronađete uljeza, doživećete mali trenutak ometanja i opuštanja. To je način koji vam može pomoći da se udaljite od stresa.

Da li ste pronašli uljeza u ovoj zagonetki? Pogledajte pažljivije pretposlednji red, tamo ćete pronaći broj 86.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

mozgalicazagonetka
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Ja

    Nasla za par sekundi.