IQ 2000: Čovek smislio neviđen način da postavi suncobran na plaži (video)

Jedan od zadataka svakog muškarca, tokom odlaska na plažu, jeste postavljanje suncobrana u pesak ili šljunak, u zavisnosti od toga kakvo je tlo plaže. Ali to nekada nije uopšte lako. Upravo je zato jedan muškarac postao planetarni hit, jer način na koji je rešio da postavi suncobran, do sada nije viđen.

Po principu „sam svoj majstor“ muškarac čije ime nije poznato, doneo je na plažu hilti bušilicu i to sa sve burgijom od preko jednog metra, a koja se koristi za probijanje zidova, sa namerom da probuši rupu za suncobran.

Naime, dok je stariji držao suncobran, mlađi muškarac je nonšalantno bušio rupu u pesku, na zaprepašćenje svih onih koji su bili u njegovoj blizini.

Nažalost, tačna lokacija, kao i vreme nastanka snimka, nisu poznati.

Ipak, to nije bila prepreka da se ljudi na društvenim mrežama zabave na račun momka. Dok su jedni pisali IQ 2000, drugi su komentarisali kako je ovo najbolji potez ikada, a bilo je i onih koji su se šalili kako je mladić upravo došao sa ugradnje klime.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

plažasuncobran
Komentari (9)
Dodaj komentar
  • aki

    hahaha,sam svoj majstor,to smesno kad kazu sam svoj majstor,ok to je u redu kada imas materijal za bacanje i iskoristis to,a ne kupi ovo kupi ono dok napravis skuplje kosta nego da kupis gotovo…ovo za mene je vise sou nego sam svoj majstor,glupost doneti busalicu na sred plaze…

  • Anonimni

    Nista nije izmislio tako rade svi hoteli

  • Rade

    Cemu cudjenje.Licno sam video na Tassosu (Limenas) u setackoj zoni da je busilica zakacena na sipku od tende.U prvi mah mi je bilo smesno a onda razmislim da je vrlo pametno. Zasto neko da vrti kurblu rucno kada to masina odradi.

  • Anonimni

    Iq minus 2000 za bacanje busilice u pesak!

  • Anonimni

    Trebao je veći pikamer da ponese i veću burgiju … Otkrio toplu vodu … cccc … Kad seljak ode na more ,svašta može da se vidi

    • Anonimni

      Poneo ovoliki alat za suncobran? Koji li je alat poneo da otvori pivo? Izmislio Kinez onu plastiku sa svrdlom koja se zavije u pesak to je pametno.

  • vladimirp.

    Da je ovaj video sa bešenovskog jezera, uopšte se nebi iznenadio, ovako…

    • Anonimni

      Viđeno u Crnoj Gori pre 7-8 godina , ništa novo

    • Mister No

      Ovo nije hilti, ćukovi.