Istina je u dekolteu

Kako bi olakšali muškarcima koji su u potrazi za ženom svog života, vodeći svetski stručnjaci, predvođeni istraživačima s uglednog Univerziteta Jejl u Sjedinjenim Američkim Državama, napravili su tipologiju ženskih grudi, koja muškarcima pomaže da samo jednim pogledom na žensko poprsje procene kakvog je dama karaktera.

Žene čije su grudi šiljate pri vrhovima teže ostvarenju visokih ciljeva, ali su uglavnom lenje da učine bilo kakav napor potreban za društveni i poslovni uspeh. Dame čije su grudi okrugle, to jest, odgovaraju obliku jabuke, tvrde stručnjaci, mnogo teže postižu orgazam od ostalih žena, ali su zato izuzetno uspešne u poslu i često su na najvišim pozicijama u kompaniji u kojoj su zaposlene. Pripadnice lepšeg pola koje imaju malo veći razmak među grudima idealne su za brak, a njihove karakteristične grudi garancija su dobrog seksa, uvereni su američki istraživači. Žene većih grudi ili one čije su grudi posustale u borbi s gravitacijom vole da vladaju situacijom i često traže muškarce od kojih mogu da naprave papučiće.

Dame manjih grudi uporne su i uspešne, s jasnim ciljem u životu, ali zbog ambicioznosti često doživljavaju brojne ljubavne brodolome. Istraživači su se dotakli i sve popularnijih „silikonki“, za koje se tvrdi da su idealne za provod, ali ne i za brak, zbog svog avanturističkog duha i neukrotivosti. Takođe, istraživači tvrde da većina žena koja ima silikone u grudima pati od nekog psihičkog problema.

Uz pomoć ovog istraživanja američkih naučnika izgleda lako odrediti karakter neke dame samo na osnovu njenih grudi. Ipak, pre nego što zavirite u nečiji dekolte, malo razmislite. Nije sve u istraživanju – ima nešto i u individualnim osećanjima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar