Izgleda kao devojčica: Niko joj ne veruje koliko godina ima (foto)

Kada vidite fotografiju Lure Hsu sa Tajvana rekli biste da ima 20-ak godina. Mnogi će se šokirati kad shvate koliko je stvarno stara. Naime, ova modna blogerka i dizajnerka interijera uskoro će napuniti 42 godine, javlja Daily Mail.

Kaže da svoj izgled duguje vrlo jednostavnim stvarima – vodi i povrću, koje konzumira u velikim količinama. Svako jutro pije crnu kafu, a izbegava sokove, šećer, ljute sosove i začine. Najveću važnost ipak pridaje hidrataciji kože, pije i vitamin C i kolagen u tekućem obliku. Takođe nigde ne izlazi bez kreme sa visokim zaštitnim faktorom.

Lure redovno na Fejsbuku i Instagramu objavljuje fotografije iz svog svakodnevnog života, na kojima su često i članovi njene porodice. I njene sestre, Šeron (36) i Fejfaj (40) izgledaju duplo mlađe ali što stvarno jesu.

„Kako imam decu, kćerke stare 10 i osam godina, držim se rutine. Svaki dan rano se budim i rano ležem. Uvek jedem tri puta dnevno, a doručak nikad ne preskačem“, kaže Fejfej. Ona kao i sestra, tvrdi da se tajna dobrog izgleda krije u pijenju vode.

„Osim toga svako jutro započnem čašom mlake vode, i tako već celu deceniju“, kazala je Fejfej.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

sestre
Komentari (0)
Dodaj komentar