Izgubljeno je nađeno

Budući mladoženja ispustio je verenički prsten iz balona u kome se nalazio u tom trenutku. Izgleda da romantika ipak ima cenu. Da vidimo šta se na kraju dogodilo s tim vereničkim prstenom.
Vest nam dolazi iz grada Berton, iz države Ohajo, iz Sjedinjenih Američkih Država.
Mladi sveštenik iz Ohaja nije izgubio prisebnost kada je trebalo da upita svoju devojku da li će se udati za njega – čak ni onda kada je slučajno ispustio dijamantski verenički prsten preko ograde za vreme njihove vožnje balonom. Celu prosidbu zamislio je veoma romantično, ali je onda ispustio prsten. Ali, da li je sve izgubljeno? Možda i nije sasvim.
Džejms Nig nije odmah rekao svojoj devojci Sonji Bostić da je ispustio futrolu kamere – u kojoj se nalazio i verenički prsten – za vreme njihove "šetnje" balonom. Klekao je na kolena i pitao je da li bi se udala za njega.
Sonja Bostić je odgovorila potvrdno. Njihova veridba počela je na pomalo neobičan način, tako što su nedelju dana tražili, ali i konačno pronašli futrolu kamere. Na svu sreću, u njoj se još uvek nalazio i dijamantski verenički prsten. Futrolu su pronašli u zapadnom delu jednog državnog parka, koji se nalazi nedaleko od grada Akrona.
Sva sreća da se sve dobro završilo po Džejmsa Niga i Sonju Bostić i da je dijamantski prsten ipak pronađen i vraćen ponosnoj vlasnici.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

izgubljeno - nadjenoverenicki prstenzabavazanimljivosti
Komentari (0)
Dodaj komentar