Iznenađenje u kutiji cipela

Jedna neverovatna priča dolazi nam iz Ilinoisa, Sjedinjene Američke Države.
I novac se može pronaći u prodavnici u gradiću Gudvilu u američkoj državi Ilinois. Tako se i suma od čak 7.500 dolara u kešu našla sakrivena ni manje ni više nego u jednoj kutiji cipela. Eto još jednog razloga za šoping!
Bugarska emigrantkinja koja se nedavno doselila u Ameriku postala je srećni pronalazač! Naime, ona je pronašla ovaj novac tokom svog prvog radnog dana prošle nedelje.
Teodora Petrova se nije mnogo premišljala niti ustručavala nakon što je pronašla novac. Zapravo, novac se nalazio zapakovan s parom cipela koje su poklonjene humanitarnoj organizaciji. Teodora je dala novac menadžeru, koji je nadležnima ispričao o nađenom novcu.
Predsednik neprofitne organizacije zadužen za područje grada Gudvila izjavio je da su svi zainteresovani da pronađu vlasnika novca.
U ovoj dobrotvornoj organizaciji pretpostavljaju da je novac verovatno slučajno stavljen u kutiju za cipele, a da su potom vlasnici na to zaboravili i dali cipele u dobrotvorne svrhe.
Ako ne uspeju da pronađu vlasnika izgubljenog novca, zvaničnici iz Gudvila kažu da će pronađeni novac takođe otići u dobrotvorne svrhe.
Ukoliko se odlučite da nešto dajete u dobrotvorne svrhe, dobro proverite stvari pre nego što ih date, kako vam se ne bi dogodilo nešto slično.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

cipelezabavazanimljivosti
Komentari (0)
Dodaj komentar