Još jedan razvod na pomolu? Ne može da trpi njegove ljubomorne ispade

Nakon što je otkazala nekoliko svojih nastupa, Šakira je zabrinula obožavaoce jer je kao posledice toga navela privatne razloge.

Pojavile su se glasine da su Šakira i njen partner Žerar Pike pred raskidom jer već nekoliko meseci nisu viđeni zajedno, a Instagramu njihovih zajedničkih fotografija nema još od prošlog leta. Strani mediji spominju tako Žerarove ispade ljubomore kao i potrebu da je kontroliše. Navodno španski fudbaler nije srećan što se Šakira u svojim spotovima pojavljuje sa drugim muškarcima toliko da joj je zabranio da ih snima.

U intervjuu pre dve godine Šakira je opravdavala Žerara, govoreći kako on sa takvim ponašanjem samo čuva ono što je njegovo.

– Sviđa mi se što je tako zaštitnički nastrojen – govorila je tada.

Ipak, s obzirom na to da se Šakira smatra jednom od najseksi žena u svetu šoubiznisa, nije teško pretpostaviti da je to dovelo do nesuglasica između njih.

Šakira je početkom ove godine rekla i da ona i Žerar ne planiraju venčanje iako žive zajedno i imaju dva sina. Upoznali su se 2010. na snimanju spota za njenu pesmu ‘Waka Waka’. U januaru 2013. dobili su sina Milana, a 2015. i drugog sina kom su dali ime Saša.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

sakiraŽerar Pike
Komentari (0)
Dodaj komentar