Kad alkohol zavodi red: Lepotica krenula na obezbeđenje pa dobila udarac u glavu! (video)

Dvadesetdvogodišnja Engleskinja Mikila Peberdi postala je ovih dana zvezda društvenih mreža zbog snimka na kojem se jasno vidi kako pokušava da udari jednog pripadnika obezbeđenja na ulici u Liverpulu.

https://www.youtube.com/watch?v=JTnvSh_TZts

Nakon što se on munjevito izmakao da ne bi osetio njen kroše, član obezbeđenja joj je brzinom svetlosti uzvratio udarivši je u glavu, od čega se ova zgodna devojka zateturala na ulici.

Na društvenim mrežama su ljudi bili složni u oceni da obezbeđenje ne bi ni udarilo devojku da ona prva nije krenula u sukob, a Engleskinja se danas oglasila ovim povodom.

„Na snimku vidite nešto potpuno drugo i sve je izvučeno iz konteksta. Ne prikazuje na koji me je način isterao iz bara. Ja nisam nasilna osoba, popila sam nekoliko pića i reagovala sam u afektu. Ne zanima me što je javnost stekla takav utisak jer niko zapravo ni ne zna šta se dogodilo. Razumem da ako neko prvi počne, vi treba da mu vratite, ali ovo što sam ja uradila je bila samoodbrana jer je on prvi počeo još u baru i morala sam da odbranim sebe“, rekla je Mikila, prenosi B92.

Ona je inače došla u kafić sa dve drugarice i posle nekoliko pića krenula je da igra na jednom stolu što se obezbeđenju nije dopalo, te je upozorena da siđe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

liverpultuča
Komentari (0)
Dodaj komentar