Kada slavni kuvar kritikuje: Nema šanse, ovde nikada ne bih jeo

Najpopularniji televizijski kuvar Gordon Ramzi ima visoke standarde, a nikom nije drago da se nađe na meti njegove kritike.

Koliko je izbirljiv oko toga šta jede u privatnom životu potvrđuje činjenica da će se radije zadovoljiti jednostavnim obrokom nego pristati na lošu hranu. Za Refineri29 otkrio je da postoji jedno mesto gde definitivno nikada ne bi pristao da jede.

„Radio sam preko deset godina za aviokompanije i znam gde je ta hrana bila i koliko dugo je stajala pre posluživanja. Nema šanse da bih ikada jeo u avionu“, sa sigurnošću je zaključio Ramzi.

Ako je gladan pre leta, slavni kuvar će potražiti italijanski restoran u kojem će naručiti malo hladnih narezaka i sira, kao i nekoliko kriški jabuka i krušaka, a sve će zaliti čašom crnog vina.

Gordon je i sam odlučio da se pobrine za gladne putnike, pa je u londonskoj vazdušnoj luci Hitrou otvorio restoran „Gordon Ramsay Plane Food“.

U ponudi ima jednostavne obroke – zdrave salate, hamburgere i pečenih odreske, a gosti se mogu zasladiti tortama i kolačima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Gordon Remzi
Komentari (0)
Dodaj komentar