Kakav glumac!

Jedan čovek je uhapšen zato što se pretvarao da je dobio srčani napad. I to se dešava! A desilo se upravo u gradu Vaukeša, u državi Viskonsin, u Sjedinjenim Američkim Državama. Koji su razlozi njegovog pretvaranja i šta se zapravo desilo?
Pedesetdvogodišnji stanovnik Milvokija optužen je da se pretvarao da je dobio srčani napad kako bi na taj način izbegao da plati račun u restoranu i vožnju taksijem. Čini se da je hapšenje ipak bilo opravdano.
Zvaničnici iz policije izjavili su da je ovaj čovek uzeo taksi kako bi se odvezao do tržnog centra. Kada ga je taksista dovezao do željenog odredišta, čovek je počeo da glumi srčani napad. Taksista je poverovao u ono što je video i "nesrećnom čoveku" nije ni naplatio vožnju. Zvaničnici iz policije rekli su i da je čovek napravio račun od 23 dolara u restoranu "Applebee" kada je za večeru poručio šniclu. A kada je kelner doneo račun, on je ponovo počeo da glumi srčani napad. Tako je nasamareno i osoblje restorana.
Međutim, tek tada je nastala zbrka i sve je krenulo nizbrdo. Vatrogasci su dovezli čoveka u bolnicu, a doktor ga je prepoznao kao prevaranta koji je nešto slično izveo nekoliko puta. Izgleda da je ovaj "glumac" konačno dolijao pravdi!
Sve se završilo tako što je čovek uhvaćen i optužen za prevaru. Za ovo krivično delo zaprećena je kazna i do devet meseci zatvora i 10.000 dolara novčane kazne. Suđenje se tek očekuje, pa će se onda znati i kakva je presuda za ovako neobično krivično delo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

amerikaprevarantsrcani udarviskonsinzabava
Komentari (0)
Dodaj komentar