Kako doći do karata za Madonin koncert?

Madonin koncert u Berlinu, zakazan za 19. jun, odavno je rasprodat. Karte su „planule“ nekoliko desetina minuta po puštanju u prodaju. Kako ući na koncert, kako doći do karte?

Svim očajnim obožavaocima i obožavateljkama, nemački sajt Thema1.de nudi jedinstveno rešenje – karte u zamenu za seks. Na stranicama ovog zabvnog web-portala pojavila se ovakva, sasvim ozbiljna ponuda. Za karte mogu da konkurišu i devojke i mladići, a da bi ih dobili, moraju se „intimizirati“ sa nekim od novinara koji uređuju pomenuti sajt.

Vlasnik web-portala, Bernd Heusinger, smatra da u ovakvoj ponudi nema ničeg protivzakonitog. „Nikoga ne prisiljavamo na ovako nešto, sve je na dobrovoljnim osnovama. Na kraju krajeva, i prostitucija je legalizovana u Nemačkoj“, izjavljuje on. Po njegovim rečima, od početka konkursa, javilo se 22 kandidata – 12 muškaraca se nudi da vodi ljubav sa novinarkom Shelley Masters, 6 devojaka pristaje na seks sa jednim od trojice novinara koji uređuju sajt, a javilo se i 6 homoseksualaca koji bi da dobiju ulaznicu, tako što će da legnu u krevet sa nekim od novinara koji su njihovi „istomišljenici“.

Imena dobitnika/pobednika ovog zanimljivog konkursa biće objavljena na sajtu u ponedeljak, 18. juna.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar