Kakva blamaža: Severina zgrozila javnost (foto)

Jeste lepa, jeste erotična, jeste i šarmantna i senzualnog glasa, al kad se obuče…

Pod parolom „sve mi boje lepo stoje“, „sve je to firmirano“ i naročito „lepota počiva na kontrastima“ – hrvatsku pevačicu fanovi su mogli videti u više izdanja koja su, blago rečeno, stilski i estetski promašaji.

Posebno bi trebalo obratiti pažnju na njene čarape i cipele.

https://www.instagram.com/p/BeLZJDPgxO2/?taken-by=severina

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

blamblamazamodaseverina
Komentari (9)
Dodaj komentar
  • Stilista

    pa Šta žena je je moderna u oblačenju pa i u moralu,glumi u filmovima menja muževe….itd

  • Ena

    Zar neko nema drugih briga sem Severinine odece , Sekinog koncerta, Radinog Harisa,Cecinih sisa,ove ili one albuma. Novinari prestanite nas vec jednom silovati, to nam radi Tv , ne morate jos i vi.

  • Anonimni

    Meni se baš sviđa kako se obukla. Lepoj ženi sve lepo stoji, bravo za smelost!

  • bzv

    koga briga za ovu seve? sta sve ne pise o njoj, jos malo znacemo i kad ide u wc!

  • Bela

    Kad bi se Balkan pitao? Ali se ne pita… Najlakše je biti konformista i nositi sivo-crne kombinacije. Kao da čitav spektar boja i ne postoji. Kada kupujete auto, da li birate sivo? (ili dopustite sebi ćak i beli). Koliko je svet postao predvidljiv, i koliko ne vidi da mu se sviđa baš ono što se sviđa svima, a to je totalna redukcija boja i svedenost na crno-beli svet. Danas je hrabrost obući nešto žuto, zeleno ili nedajbože crveno. Samo još deca (koja se jošnedaju – a kapituliraće sigurno) samo još oni vole boje. Mnogi ne mogu da prežale što ruže nisu crne ili sive, valjda ih zbog toga i ne kupuju. Sramota, sved ide napred, a priroda zadržava retro-boje. Trava je (uprkos modi) i dalje zelena, šta više, nebo je i dalje plavo iako bi bilo divno, a i primereno da jednom za svagda posivi… Usuditi se da kupiš plavi auto je neverovatno retro. Ko još kupuje nešto u boji?

  • Nataša

    Severina zgrozila javnost -jaka stvar! Obukla se kako se njoj svidelo, malo šarenila u ova siva vremena ne bi trebalo da smeta – pa to je samo Severina i njen ukus, pa kom milo, kom nije – baš nju briga, iskreno – ni mene, ama baš…

  • bambi

    Predlazem da se Severina vise ne spominje.

  • xde

    boli je uvo…

  • mmm

    samo jedno, fenomenalno.To je visoka moda ,nedaj se Seve samo nastavi