Kamion završio u bazenu

Policajci tvrde: slanje SMS poruka i priča preko mobilnog telefona doveli su do toga da jedan kamiondžija završi u bazenu!
Ova vest nam dolazi iz grada Lokport, iz države Njujork, iz Sjedinjenih Američkih Država.
Predstavnici policije kažu da je vozač kamiona za vuču slao SMS poruke preko jednog mobilnog telefona, dok je pričao s drugog, kada je udario u drugi automobil i uleteo u bazen. Šta je mnogo, mnogo je!
Zamenik šerifa okruga Nijagara izjavio je da je 25-godišnji Nikolas Sparks priznao da je slao SMS poruke i pričao preko svog mobilnog telefona kada je njegov kamion udario automobil.
Posle sudara, kamion je provalio kroz ogradu i malo zakačio i jednu kuću pre nego što je upao u bazen pun vode koji se nalazio ispred nje.
Predstavnici policije kažu da je 68-godišnja žena koja je vozila automobil u koji je kamion udario pretrpela lakše povrede i da se dobro oseća. Njena osmogodišnja nećaka takođe je pretrpela lakše povrede. Izgleda da se ipak sve dobro završilo.
Nikolas Sparks je optužen za ovu "problematičnu" vožnju i za razgovor preko mobilnog telefona prilikom vožnje. Novinari još nisu uspeli da utvrde da li je Nikolas Sparks angažovao sebi advokata koji će ga zastupati na suđenju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bazenkamionzabavazanimljivosti
Komentari (0)
Dodaj komentar