Ko nema u glavi, ima u nogama!

Šerif iz Kentakija, iz Sjedinjenih Američkih Država, prešao je čak 6.600 kilometara da bi zaključio da je sve vreme jurio za pogrešnim osumnjičenim!
Mesto zbivanja je Morgantaun u Kentakiju. Nesrećni šerif vozio je 6.600 kilometara od Kentakija do Kalifornije da bi uhvatio begunca, a tek kada se vratio, shvatio je da ima pogrešnog čoveka.
Džo Oros je čekao na puštanje iz zatvora u gradu Tehačapi u Kaliforniji. Prilikom rutinske kontrole pre puštanja utvrđeno je da postoji validan nalog za hapšenje izdat od strane države Kentaki zbog vožnje u pijanom stanju i bekstva od policije. U tom trenutku izgledalo je da Džo Oros ipak još uvek nije spreman za slobodan život.
Tako je sve i počelo!
Zvaničnici su obavestili Džoa Gejdija, okružnog šerifa Kentakija, koji je potom vozio čak do Kalifornije da bi preuzeo begunca.
Potom se ispostavilo da je u pitanju slučaj ukradenog identiteta. Džo Gejdi je izjavio da je proverio fotografije i otiske prstiju i utvrdio da je čovek koji je tražen u Kentakiju zapravo uzeo lažni identitet Džoa Orosa. Posle svega, zvaničnici iz Kentakija bili su prinuđeni da Orosu plate avionsku kartu nazad do Kalifornije.
Da apsurd bude još veći, pravi osumnjičeni za kojim su tragali još uvek je na slobodi.
A naš narod bi na sve ovo rekao – ko nema u glavi, ima u nogama!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

putovanjezabavazatvor
Komentari (0)
Dodaj komentar