Koliko košta lepota?

Mislite da je vaša teretana skupa? Pih! To nije ništa u poređenju s onim koliko zvezde troše da bi izgledale kako izgledaju.
Znamo u čemu je fora! Ključ za savršen izgled slavnih zadnjica nisu šetnje na plaži, niti surfovanje na talasima Pacifika, kako bi naše omiljene zvezde želele da verujemo. Stvar je u mukotrpnom radu s ličnim trenerima, kuvarima, nutricionistima, učiteljima plesa. Očigledno da im je novac najmanje važan kada je u pitanju neki novi trend u vežbanju ili jelovnik po ličnoj meri, sa specijalno doziranim vitaminima i dodacima, to jest, kad treba srediti telo tako da zaseni sve ostale. A to sve košta. Sve te lepotice ipak smatraju da to vredi svaki uloženi dolar. Evo kako izgleda njihov cenovnik dobrog izgleda.
Dženifer Aniston: lični kuvar – 5.757 evra mesečno, kupovina sprave za vežbanje – 3.200 evra, privatni časovi budokona kod Kamerona Šejna, joga i borilačke veštine – 5.200 evra mesečno, deset privatnih seansi pilatesa u Los Anđelesu – 560 evra mesečno. Sve to ukupno godišnje iznosi 141.000 evra.
Madona: časovi u Gyrotonic Expansion System centru Džejmsa de Silve u Londonu, tri puta nedeljno – 409 evra nedeljno, kupovina sprave Power plate personal – 3.000 evra, privatni kuvar – 8.000 evra mesečno, vitamini – 100 evra mesečno, specijalna kabala voda, sedam flaša – 42 evra dnevno. A sve ukupno godišnje iznosi 136.000 evra.
Kameron Dijaz: lični trener pet puta nedeljno – 2.589 evra mesečno, nedelju dana časova surfa u školi Hansa Hedmena – 1.175 evra, ski-pas u Telluride skijalištu u Koloradu – 440 evra, kupovina snouborda – 456 evra. Sve to ukupno godišnje iznosi 33.000 evra.
Eva Longorija: lični trener Pet Marfi, pet puta nedeljno – 520 evra nedeljno, članstvo u fitnes centru KOR u Los Anđelesu – 120 evra mesečno, časovi u Bala joga centru – 102 evra mesečno. Godišnje, sve to košta 30.000 evra.
Šarliz Teron: 12 privatnih seansi pilatesa s instruktorom fitnesa Patrišom Zentmajer – 785 evra mesečno, privatni treninzi tri puta nedeljno s guruom – 450 evra mesečno, doručak, ručak i večera koje joj svakog dana isporučuje „Nutrifit“ – 1.000 evra mesečno, plus isporuka njenog omiljenog čokoladnog kolača „Nutrifit“ – 100 evra mesečno. A sve to ukupno godišnje iznosi 26.800 evra.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

cenafitnesishranaizgledslavni
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Mica Savić

    Sve je to lepo i široko, ko ima neka troši i više, ali jedino mi je muka od ovih njihovih kabala, gurua i sličnih sekti na koje troše novac. Stvarno je bez veze da osobe koje imaju toliki uticaj na omladinu propagiraju te gluposti!

  • Radoslav Vujičić

    Čini mi se da ovo i nisu neki veliki rashodi kada je u pitanju lepota koja za cilj ima što veću popularnost, a sav taj novac i donosi. Zašto bi ljudi koji im sve te usluge pružaju i doprinose njihovoj popularnosti radili za neki sitan novac? Zvezde sa svojim basnoslovnim zaradama mogu sebi tako nešto i da priušte. Mislim da je ovo sitan novac u odnosu na novac koji troše na raskalašan život, na kocku, drogu, alkohol i ostale poroke.