Kolinda ima najnoviju poruku za Novaka

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, nakon Novakove pobede, postavila je na svom Fejsbuk profilu Novakovu fotografiju i napisala: „Bravo, Nole! Srećno u finalu!“

Bravo, Nole! Sretno u finalu!Foto: Jonathan Brady/Press Association/PIXSELL

Gepostet von Kolinda Grabar-Kitarović am Samstag, 14. Juli 2018

Ona je podržala Novaka i pre utakmice sa Nadalom: „Novaku Đokoviću, velikom čoveku i sportisti, od srca želim ulazak u finale Vimbldona. Čast mi je da sam imala priliku lično da ga upoznam u našem Umagu“, napisala je Grabar Kitarović na Fejsbuku, uz fotografiju na kojoj je sa srpskim teniserom.

Pored Kolinde, Novaku su poželeli sreću i reprezetnativci Hrvatske Ivan Rakitić i Luka Modrić.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ĐokovićKolinda
Komentari (9)
Dodaj komentar
  • bambi

    Kako se preziva Kolinda?

  • Niko

    Pa šta ako je Noletumajka hrvatica?UHrvatskoj je i među javnim ličnostima u velikom broju otac Srbin,ali to kriju i prave se veći hrvti od čistokrvnih.A mi,,normalni Srbi“,pogledajmo malo bolje komentare u hrvatskim medijima,pa ćemo da vidimo da uglavnom visimo na nekoj vrbi,onoj žalosnoj.

  • Miša

    Svaka joj cast na poruci.I svi koji misle lose sto je Nole rekao da navija za hrvate protiv pirgavih,grese,jer nije sramota cestitati,pa mkoje nacije ko bio.Volim da citam ovakve komentare.

  • Anonimni

    Tako je! Nole je svima za primer.

  • Anonimni

    Dobro jutro evo vitam taj clanak i kazem sam sebi:predivno da podrzavamo jedni druge. Al kad procitam kretenske komentare muka mi je. Cemu mrznja i tko je tko. Pa svi smo jedno te isto. Sto je bilo bilo je zahvaljujuci raznim ljudima ,tom vremenu i tudjim interesima. Pozdrav svim normalnim i dobronamjernim ljudima u Srbiji

    • Anonimni

      Tako je,svaka ti čast.Tako treba da se ljudi poštuju,to koje ko i ta blesava nacionalnost ide mi na živce.Ja volim sve ljude i to je to

  • Zoran Vikalo

    Život je suviše kratak da bi se trošio na negativne emocije. Novaka svi u svijetu tretiraju kao Srbina. On je Srbiji donjeo mnogo više pozitivnih poena nego sva ostala djeca srpskih majki u posednjih 10 godina.

  • Anonimni

    Normalno je da ga Hrvati podržavaju, on je i njihov ! MAJKA mu je Hrvatica !

    • Anonimni

      Nema baš nikakve veze ko je čiji već se radi izuzetno simpatičnom gestu posle Noletove podrške hrvatskim fudbalerima. Srbi često izmišljaju zaveru kada ne postoji ni najmanji razlog. Uostalom i sam Nole je svojim istupanjem to pokazao!