Kome treba kružni tok? Ovde se vozi bez ikakvog reda i pravila (video)

Ako se nađete usred špica u Beogradu, zakrčeni u gužvi i okruženi sirenama i vozačima koji psuju i gunđaju, znajte da od goreg ima gore.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak raskrsnice u jednom gradu u Etiopiji, gde se vozi bez ikakvog reda, semafora i prednosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

etiopijasaobraćaj
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Sunci

    Nisam iz srbije ali citajuc ove komentare ja zaista nemogu da vjerujem iako nazalost i uz semafore i sve znakove balkan je preplavljen idiotima za volanom

  • Viktor Rotmiler

    Slicna situacija ovoj,na video snimku,iz nekog Etiopskog grada,moze se svakodnevno videti,na Trgu Slavija,u Beogradu.Vozaci koji dolaze,iz nekog mesta u Vojvodini,ni u ludilu se ne bi usudili,da se provezu Trgom Slavija.o Ja sam pre par dana,prosao tim Trgom,vozeci se taksijem.Za malo ne uzgubih glavu.Vozac taksija,samo zahvaljujuci svojoj profesionalnoj vestini u voznji,jedva je izbegao,direktan bocni udarac,jednog vozaca Fijata Punto,koji je vozio u toj uzasnoj guzvi,i istovremeno je drzao mobini i razgovarao .Saobracajna Policija slabo reaguje.Svaki drugi vozac,drzi mobilni na uhu i vozi.Policija,kako vidim,potpuno je na ovo,inertna.

  • verujem u bolje sutra

    njima bolje funkcionise saobracaj, nego nama u kneza milosa ulici..sa sve semaforima i crveno spartanim poljima na raskrsnicama