Konobarica zaboravila naočare pa slučajno otkrila aferu jednog gosta njegovoj ženi (video)

Konobarica koja se zove @imacayk na TikToku otkrila je kako je slučajno razotkrila aferu jednog muškarca.

Na snimku, koji je pregledan više od 2,5 miliona puta, ispričala je svoju neprijatnu situaciju na poslu.

Objasnila je kako je dugo bila konobarica u restoranu i da je svake srede u isto vreme za isti sto dolazio par koji je služila. Muškarac bi uvek bio prvi, a nakon 15-ak minuta bi mu se pridružila i žena.

,,Bilo je vrlo očigledno da su njih dvoje u aferi, jednostavno ih je ponašanje odalo. Oboje su nosili burme i rekli mi da su samo prijatelji“, navela je ona i dodala da su se njihovi sastanci u restoranu održavali svake srede nekoliko meseci.

@imacayk

#fyp #fypシ #storytime #bartender #bartenderstories #bartenderlife #serviceindustry

♬ original sound – imacayk

Nastavila je priču i rekla da je jednog petka konobarisala, ali je zaboravila da ponese naočare, pa nije dobro videla. Čovek koga je inače služila sredom došao je tog dana u restoran sa ženom za koju tvrdi da je izgledala baš kao njegova „prijateljica“.

Pitala ih je da li će naručiti isto kao i uvek sa menija, a čovek je ignorisao. I dalje ne shvatajući šta se dešava, konobarica mu je ponovo postavila pitanje i tada je njegova supruga shvatila da verovatno dovodi drugu ženu. Došlo je do svađe.

Ljudi su u komentarima osudili ovog čoveka, delom zbog afere, a delom zato što je na istu lokaciju odveo obe žene.

„Zašto bi vodio obe žene u isti restoran?“, „Nisi ti kriva, on je odlučio da ima aferu i odvede i ljubavnicu i ženu na isto mesto“, „Kakav tip, izaberi isti restoran“, samo su neki od komentara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

aferarestoranvečerazanimljivostizivot
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Zglobni Skoč

    Em je lik glup k’o noć ako je ovo stvarno istina, em ga je izduvao zbog jedne ćorave glupače koja je mogla da pita ono što pita sve goste, a ne na ovaj način…