Krvna grupa otkriva vaše najbolje osobine, ali i koja profesija je idealna za vas – svima je pogodilo

Japancima krvna grupa predstavlja važan faktor pri odabiru partnera, zapošljavanja i životnog uspeha. Iako ne postoje jasni naučni dokazi koji bi potvrdili te tvrdnje, evo nekih zanimljivosti o krvnoj grupi i karakterima ljudi.

Krvna grupa O

Smatra se da su osobe sa krvnom grupom O često energične, ambiciozne, samouverene i društvene. Takođe se veruje da su skloni preuzimanju rizika, a da su dobre vođe i organizatori. Neka zanimanja koja se smatraju prikladnim za osobe sa krvnom grupom O uključuju menadžere, preduzetnike, vojnike, sportiste i policajce.

Krvna grupa A

Osobe sa krvnom grupom A su savesne, tačne, uredne, kreativne i osetljive. Takođe se veruje da su dobre u radu sa ljudima, ali mogu da budu preterano stidljive ili anksiozne. Neka zanimanja koja se smatraju prikladnim za osobe sa krvnom grupom A uključuju bibliotekare, računovođe, farmaceute, lekare i istraživače.

Krvna grupa B

Osobe sa krvnom grupom B su nezavisne, kreativne, fleksibilne i optimistične. Takođe se veruje da su dobre u rešavanju problema, ali mogu da budu i tvrdoglave i nezainteresovane za mišljenje drugih. Neka zanimanja koja se smatraju prikladnim za osobe sa krvnom grupom B uključuju umetnike, novinare, arhitekte, programere i psihologe.

Krvna grupa AB

Osobe sa krvnom grupom AB su uravnotežene, pouzdane, inteligentne i taktične. Takođe se veruje da su dobre u pronalaženju kompromisa i rešavanju konflikata, ali da mogu da budu i introvertnije od drugih osoba. Neka zanimanja koja se smatraju prikladnim za osobe sa krvnom grupom AB uključuju diplomate, novinare, psihijatre, umetnike i profesore.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

krvna grupaličnostosobineprofesijazanimljivosti
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Motte

    Jel to vazi samo za Muskarce ❓nekako su predlozena pretezno zanimanjaz koja biraju vecinom muskici.