Lažni konobar

Lažni konobar prevario je goste dva restorana u Njujorku, u Sjedinjenim Američkim Državama! Eto, i lažni konobari su mogući!
Predstavnici policije iz Nju Džersija kažu da je jedan čovek koji se lažno predstavljao kao konobar u dva restorana prikupio čak 186 dolara u gotovini i odšetao s novcem u džepu.
Vlasnici ovih restorana opisali su lažnog konobara kao 20-godišnjaka zalizane kose, obučenog u košulju sa zakopčanim dugmićima, zelenu kravatu i bež pantalone. Pravi konobar, nema greške. Zato nije ni bio sumnjiv mnogim gostima.
Iz policije kažu i da je ovaj lažni konobar prišao dvema ženama u jednom restoranu oko pola osam uveče i upitao ih da li bi želele još nešto pre nego što plate račun. One su na ovo pitanje ljubaznog konobara odgovorile da ne žele ništa i dale mu napojnicu od čak 90 dolara.
Dva sata kasnije lažni konobar je prišao grupici od tri žene koje su večerale u drugom restoranu. One su mu dale napojnicu od 96 dolara. Nije loše za nekoliko časova "rada"!
A kako su uspeli da uhvate ovog ljubaznog konobara? Nakon plaćanja računa, te tri žene su se zabrinule kada se konobar nije vratio s njihovim kusurom. Potom su alarmirale zaposlene u restoranu, a oni policiju. Tako su i ušli u trag ovom lažnom konobaru.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

konobarlazanzabavazanimljiovosti
Komentari (0)
Dodaj komentar