Ljubavni okovi

"Ljubavni okovi" koje je koristio jedan bračni par morali su da budu skinuti uz pomoć policije!
Ova vest dolazi nam iz gradića Dirborna, iz Mičigena, SAD. Ali, da vidimo o čemu se zapravo radi, i kakvi su to ljubavni okovi u pitanju.
Stara narodna izreka kaže: "Ako nekog voliš, oslobodi ga". Može li se to primeniti i u ovom slučaju?
A ako već ne uspeš sam da oslobodiš toga koga voliš, pozovi policiju. Njoj će to definitivno poći za rukom.
U izveštaju lokalnih novina piše da je policija odgovorila na poziv koji je uputio čovek iz gradića Dirborn. On je lisicama vezao svoju ženu za njihov krevet i izgubio ključ. Nije bilo reči ni o kakvom maltretiranju, već samo o ljubavnim igricama koje su se neočekivano završile i za supružnike i za policiju.
Policajci su došli na lice mesta i, naravno, pomogli. Naime, policajci su upotrebili univerzalni ključ i uspeli da oslobode ženu "ljubavnih okova".
Narednik Rej Patrik je izjavio da je situacija bila "više intimna veza nego protivpravno zatvaranje". Drugi komentari policajaca s lica mesta nisu zabeleženi u novinskom izveštaju, mada možemo da zamislimo šta su pomislili.
Ako i vi odlučite da se poslužite ovim ljubavnim spravicama, obavezno prvo nađite ključ, kako ne biste prošli kao ovaj bračni par i kako ne biste morali da u pomoć zovete nikog drugog do policiju!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

neobičnookovizabavazanimljivosti
Komentari (0)
Dodaj komentar