„Mačo“ i „noćna ptica“: Niste ni slutili da Putin OVAKO provodi noći i jutra

Ruski predsednik Vladimir Putin svojim pre svega držanjem, govorom i uopšte, neverbalnim ponašanjem intrigira svet još otkako je došao na vlast.

O njemu su napisane knjige i knjige a u svima je prikazan ritual, odnosno jedan običan dan u životu jednog od najpopularnijih Rusa svih vremena.

Nećemo krenuti od jutra već od ponoći:

„Putin je ‘noćna ptica’ koja svoj dan ne završava pre recimo 1 ujutro. Kako je budan do kasno u noć, ne ustaje pre 8 ili 9 ujutro“, prenosi Independent.

Za razliku od mnogih ljudi koji praktikuju da se prvo dobro oznoje pa tek onda da se bace na obrok, Putin čini suprotno, otkriva Ben Judah, reporter Njuzvika u svojoj knjizi o ruskom predsedniku.

„Putin preferira obilan doručak uz kafu, a ono što jede uglavnom dolazi sa farmi patrijarha Kirila, verskog vođe ruske pravoslavne crkve.

Predsednik ove zemlje nakon doručka ide na dvosatno plivanje tokom kojeg ga kraj bazena čeka verna crna labradorka Koni.

„Potom diže tegove što možda čini javno da bi mu to poslužilo za izgradnju imidža kao ‘mačo’ muškarca“, tvrdi Gardijan.

Kao što se može primetiti, Putin jutra provodi usamljenički što je u suprotnosti sa ostatkom dana.

Stiven Li Majers, autor jedne od brojnih knjiga o Putinu napisao je da od nekih 11 ujutro pa do večeri Putin biva okružen saradnicima i posao ne prestaje ni tokom ručka.

Veče provodi kao svaki čovek – ili u intimnom društvu ili odmara uz televiziju, novine ili neku dobru knjigu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

maconoćnoćna pticaVladimir Putin
Komentari (0)
Dodaj komentar