Malo drugačiji Diznilend

Evo još jedne neverovatne vesti, koja nam dolazi s one strane okeana. U Diznilendima celog sveta sprema se nova ponuda za ljubitelje crtanih filmova. Verovali ili ne, reč je o ceremoniji sklapanja brakova istopolnih parova!
Ranije je ova usluga bila dostupna samo parovima različitog pola, ali, eto, vremena se menjaju i u zemlji čuda! Kako saopštava njihov turistički biro, bajkovite svadbe u zabavnim parkovima Volta Diznija u Kaliforniji, Floridi ili na krstarenjima biće moguće organizovati za skromnih 8.000 dolara i više. U tu cenu uračunati su gošćenje zvanica, cveće i usluge orkestra.
U ulozi gostiju, po želji mladenaca, venčanju mogu prisustvovati i junaci Diznijevih crtaća. Naravno, nisu u pitanju pravi Diznijevi junaci, već samo obični ljudi u glomaznim kostimima, ali šta sad! Ironija je potpuna ako se ima u vidu to da je siroti Volt Dizni bio zadrti desničar, koji ovo ne bi mogao da zamisli ni u najluđem snu.
S druge strane, na Bahamima, jednoj od najkonzervativnijih zemalja zapadne hemisfere, gde se mnogi filmovi zabranjuju zbog svog „previše slobodnog“ sadržaja, mnogi zaposleni u turizmu daju otkaze zbog sve masovnije pojave gej turista. Svi zaposleni na Grebenu polumeseca, privatnom ostrvu u arhipelagu, gde dva puta mesečno pristaju ogromni brodovi za krstarenje puni homoseksualaca i nudista – dali su otkaz u znak protesta.
Ostaje nam da vidimo gde će se završiti ova zanimljiva borba oprečnih strujanja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

diznilendgej vencanjavencanja
Komentari (0)
Dodaj komentar