Marinko Rokvić o incidentu: Hvala bogu da se nismo potukli, duplo je mlađi od mene

Pevač Marinko Rokvić, za „Novosti“, o incidentu koji se dogodio u subotu popodne u garaži tržnog centra „Delta siti“: Mi smo se samo gurali, rvali, nije bilo udaraca.

„Supruga i ja smo bili u tržnom centru, velika je gužva bila, kružili smo nekoliko minuta u potrazi za parking mestom. Dečko koji tamo pere automobile me je pozvao, jedan automobil je taman izlazio sa mesta, ali je meni drugi preprečio put. Izlazi devojka iz tih kola i staje na parking mesto. Otvorim prozor i kažem joj da se pomeri, ali ona neće. Potrajalo je to oko dva minuta, kad ona poče da lupa po mojoj haubi. Hteo sam da izađem, ali mi je njen dečko nogom držao vrata od kola. U tom gurkanju sam povredio prst leve ruke, počela je krv da curi, iznervirao se i uspeo da izađem iz kola.“

Tada nastaje scena koju nam Marinko smejući se prepričava:

– Počeli smo nas dvojica da se guramo, a moja supruga i njegova devojka da nas razdvajaju. U jednom momentu sve četvoro smo pali na asfalt, u rvanju. Kad su nas razdvojili, taj momak je izvadio štaku iz kola, izmakao sam mu i sa suprugom otišao u centar.

Rokvići su mislili da je neprijatnostima tu došao kraj, ali ih je par sa kojim su se posvađali po povratku na parking snimao mobilnim telefonom i već za 15 minuta Marinka su počeli da zovu novinari.

– Bio sam i u policiji, dao izjavu i rekao im da ne bežim ni od čega. Znaju svi i ko sam i gde sam.

Što se tiče povreda koje se oko incidenta pominju, Marinko tvrdi:

– Kakve njegove povrede? Mi smo se samo gurali, rvali, nije bilo udaraca, jedino da mu se u padu nije nešto desilo. Pritom, on je duplo mlađi od mene, hvala bogu da se nismo potukli.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

incidentmarinko rokvić
Komentari (0)
Dodaj komentar