Mediji: Trampova ćerka došla u Srbiju zbog lečenja?

Kćerka predsednika SAD Tifani Tramp imala je zakazan pregled kod doktora integrativne medicine, Momira Dunjića, sa kojim je razgovarala o svom zdravstvenom stanju i dobila savete kako da ga popravi, piše Blic.

Otkada je Tifani privatnim letom u petak uveče sletela na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu, svi su se pitali koji je razlog njene posete Srbiji.

Kako prenosi Blic, Trampova kćerka je u Beograd došla, između ostalog, kako bi se videla sa doktorima koji se bave integrativnom medicinom.

Ovaj vid lečenja, koji je još u razvoju na našim prostorima, predstavlja spoj najboljeg iz naučne medicine i klinički dokazanih metoda komplementarnih i tradicionalnih grana medicine.

Tifani je urađen detaljan pregled i dati su joj saveti kako da poboljša način života kroz ishranu i fizičku aktivnost.

Kako se podaci o pacijentima strogo čuvaju, a ovde je još u pitanju kćerka predsednika SAD, niko ne zna da li Tifani ima određeni zdravstveni problem ili je išla preventivno, kaže izvor blizak ljudima koji su upućeni u kretanje mlade Trampove.

„Ne znam ko vam je to rekao. Ne bih želeo da pričam o tome“, kratko je poručio Momir Dunjić koji nije demantovao da je Tifani Tramp bila njegov pacijent.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

poseta BeograduTifani Tramp
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Sta vas je briga o Tifani. Vazno je da je dosla i da se nasa medicina ceni u svetu, osim toga i ostavice dosta love u Srbiji. Sve u svemu to je dobra reklama za nas.

  • Milan

    devedeset posto tvojih seljančica je ružnije od Tifani, a pored toga su štrokavije od nje, i nekultivisanije. Lažu te da Ameri jedu brzu hranu. Ima i takvih, ali oni mnogo polažu na zdravu hranu, a posebno devojka poput Tifani. Odakle ti crna ideja da ona jede brzu hranu, kad može da jede šta god poželi. Daleko nezdravije se hrani 90 % tvojih „seljančica“.

    • bambi

      Milane, ili si ogranicene inteligencije ili su ti ameri dovoljno isprali mozak da su tvoji zakljucci idiotski. Prvo, nase devojke nisu ruznije of tvoje Tifani i nisu strokavije, stoko jedna amerikanizovana, nase devojke su najlepse na svetu. Kao drugo, idiote jedan vulgarni, amerika je sirotinjska drzava, Jedva da 10 % ima pristojno da se hrani a ostala raja ne da jede brzu hranu vec hranu koja je do sada toliko puta genetski izmodifikovana da je dosegla nivo kancerogene, toksicne i mutogene hrane. I sam Tramp je vec nekoliko slika zakacio sa izderavanjem hamburgera. Da je tvoja mezimica Tifani koristila ispravnu hranu, ne bi dosla sada u Srbiju da se leci. Inace, pretpostavljam da si ti od onih koji nikada nisu ni sluzili vojsku, koji nikada se nisu ni odvojili od mame i tate, koji ima sve na tacnici, bucko moj mali. Sram da te bude, duso jedna prodana kada na svoj narod pljujes a velicas degene i debile koji su nasu decu i bebe bombardovanjem ubijali. Idi u tvoju ameriku, idi pa uradi pirsing, tetovaze, navuci se na drogu. Pricas da ameri jedu zdravu hranu? Kao prvo, zdrava hrana se priprema u svezem stanju. Da mozda tvoji amerikanci nemaju vremena da spremaju hranu svakog dana? Da mozda nisu toliko pametni da znaju mnoge recepte, ili da nisu mozda toliko bogati da mogu da kupe kvalitetnu hranu? Kako da budu bogati kad kradu od citavog sveta? Uvoze inteligenciju iz celoga sveta zato sto su njihova deca ogranicena? A sto su ogranicena ako jedu kvalitetnu hranu? Pa treba da budu genijalci. Kamo srece, te kao sto si ti sto pre da odu i u ameriku i u tri lepe baba lepe, da vas vise ni nevidimo ni necujemo. Spodobo jedna ljudska.

  • bambi

    Ljudi, bas je ruzna. Ja ne znam, valjda od te brze hrane se izoblice. Ne bih dao nasu seljancicu za ovakvih sto komada. Dzaba joj i pare i bogatstvo.