Medved u automobilu

Da li ste ikada čuli da je medved pobegao u automobilu, i to sa sendvičem? Eto, i to se dogodilo!
Medved je odlučio da se malo provoza u automobilu u gradu Larkspur, u državi Kolorado, u Sjedinjenim Američkim Državama. A sve to se dogodilo kada je medved uspeo da uđe u nezaključan automobil i da šapom pritisne papučicu gasa. Vozilo je krenulo nizbrdo i prešlo preko nekoliko mladica drveća pre nego što se potpuno zaustavilo.
Lokalni list "The Denver Post" izveštava da se stariji crni medved našao za volanom automobila pošto je vlasnikov sin ostavio u kolima sendvič s puterom od kikirikija i džemom, ali i osveživač prostorija. Vrata automobila su se zatvorila kada je medved ušao unutra. Tako je životinja bila onemogućena da izađe. Medved je slučajno pritisnuo i papučicu za gas i tako je automobil krenuo unazad, i to nizbrdo. Medved se vozio oko četrdeset metara.
Susedi su pozvali policiju kada su čuli da automobil trubi neprestano skoro 45 minuta. A onda su imali šta i da vide. Medveda koji se vozi automobilom.
Ralf Stori je izjavio da njegov automobil marke "tojota korola" ne može više da se popravi. Naime, unutrašnjost automobila je uništena, prednji deo, gde se nalazi volan, praktično je iščupan, kao i zaštitni vazdušni jastuci. Na sreću, sva ova oštećenja pokrivena su osiguranjem. Medveda su predstavnici policije oslobodili dva i po sata kasnije, nakon ove njegove "divlje" vožnje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

automobilgaskoloradomedvedosiguranjepolicijasendvicsrećaštetasuseditrubavoziti sevožnja
Komentari (0)
Dodaj komentar