Mega hit na internetu – „Žikina dinastija“ kao horor film (video)

Serijal “Žikina dinastija” godinama je nasmejavao generacije gledalaca, ali jeste li se ikad zapitali kako bi izgledalo kad bi ovaj film bio horor? Jedna sjajna montaža na internetu upravo to pokazuje.

Zahvaljujući montaži “Captain Feps” studija, sada možete saznati kako bi priča o Žiki i njegovom prijatelju Milanu izgledala kad bi prešla iz komedije u žanr horora.

Radnja komedije “Druga Žikina Dinastija” vrti se oko dva prijatelja koja putuju na selo sa svojim unukom kako bi ukrotili njegov prenaglašeni seksualni nagon. Međutim, horor-verzija je mnogo jezivija i prikazuje zaplet kao njihov pokušaj da skinu crnu magiju s unuka.

Video je dobio brojne komentare oduševljenih tviteraša, a jedan od popularnijih kaže: “Sasvim sigurno nešto najbolje što sam video od 2002. godine kad smo uveli internet u kuću.”

Inače, poslednji dosad snimljen film iz ciklusa je Žikina ženidba iz 1992., a nedavno je najavljeno snimanje novog nastavka, u čijem će se centru naći Žikin unuk Miša, kog će ponovo glumiti Nikola Kojo, sa svoja dva sina, Milanom i Žikom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

filmhororŽikina dinastija
Komentari (0)
Dodaj komentar