Melani Grifit fotografijom ućutkala zle komentatore (Foto)

Slavna glumica Melani Grifit pokazala je svim obožavateljima, ali i onima koji su je zasuli negativnim komentarima, kako izgleda u 59. godini, i poručila svima da je ne zanima njihovo mišljenje o njenom izgledu, ali i njenom privatnom životu.

Melani je objavila fotografiju na svom Instagram profilu uz komentar: “Evo vam. Bez filtera. Imam 58 godina. U “Hawaii Five-O” glumim majku Skota Kina. Izvolite…budite i dalje zli. Srećan Božić.”

Ovom gotografijom glumica je želela da se obračuna sa ružnim komentarima koje je nekoliko dana ranije dobila, kada je objavila fotografiju svojih nogu.

Prošle nedelje završen je njen razvod od Antonija Banderasa (55), a glumici će bivši suprug mesečno isplaćivati 65 hiljada dolara. Tim povodom glumica je na svom Instagramu preduhitrila sve komentatore i podelila citat Dženifer Vejner:

– Razvod nije tragedija. Tragedija je ostati u nesrećnom braku, učiti decu pogrešne stvari o ljubavi. Niko nikada nije umro zbog razvoda – bila je jasna Melani, i uz citat dodala: “Volim svoju decu i bivše zauvek”.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Melani Grifit
Komentari (0)
Dodaj komentar