Mir u svetu

Da li su i vama dosadile one čuvene rečenice na izborima za mis sveta, kada se svaka misica obavezuje da će se zalagati za mir u svetu? Niste jedini! Ta izjava dosadila je i jednoj glumici.
Nadin Velaskez ne želi više da čuje o zaštiti mira u svetu!
Ta želja ipak neće moći da joj se ostvari na ovogodišnjem takmičenju za mis univerzuma, jer će ono biti održano vrlo brzo, 13. jula u Vijetnamu. A Nadin Velaskez će na tom takmičenju biti jedna od članica stručnog žirija. Zato je i razumljivo što su joj dojadile ove i slične izjave misica. – Izjave tipa: ‘Želim da promenim svet, da pomognem u pobeđivanju siromaštva’ – Nadin Velaskez izgovara te reči uz smeh i s dozom sarkazma u glasu, i nastavlja – ne želim više da čujem, jer one to ne mogu učiniti. To je potpuna besmislica!
Poznata latinoamerička glumica Nadin Velaskez, koja je igrala u TV seriji "My Name Is Earl" ("Moje ime je Erl"), kaže da kod ovih mladih takmičarki želi da vidi strast.
"Mislim da devojke moraju u sebi da poseduju pravu strast, da se bore za neke ciljeve, da imaju neke želje koje bi mogle da pomognu ljudima, ali na realan i ostvarljiv način", izjavila je Velaskezova, inače Portorikanka poreklom. Ovaj intervju dala je u telefonskom razgovoru iz Los Anđelesa, gde se trenutno nalazi, i to na mešavini španskog i engleskog jezika.
Ove godine na takmičenju Mis univerzum sigurno ćemo se još naslušati ovakvih i sličnih izjava, ali ako Nadin Velaskez nađe istomišljenike na uticajnim mestima, koji će biti spremni da je saslušaju i urade nešto povodom svega toga, bićemo pošteđeni slušanja besmislica u budućnosti. Možda će Vijetnam biti poslednja prilika da se misice bore za mir u svetu, pa neka to ostane upamćeno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

izbor za mismir u svetuzabavaziri
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Dušanka Klikovac

    U mravinjaku milion mrava i svi nešto rade. Svako zna svoj zadatak. Onako maleni, onako vrijedni mogli bi mnogim ljudima biti uzor. Nemaju puno toga što imaju ljudi, no ljudi nemaju mnogo više toga što mravi imaju. Ljepota je prolazna, a mir vječita težnja naprednog čovječanstva. Neće ga donijeti nijedna ljepotica, ma koliko bila lijepa. Samo ljubav, tolerancija može da donese mir.