Mis kuguarka

Ulazite u jazbinu kuguara na svoj rizik.
Salon za tetoviranje "Rock", koji se nalazi u Torontu, u Kanadi, ubrzo će biti prepun starijih žena koje traže mlađe muškarce. A neke od njih se nadaju da će poneti titulu Miss Cougar Canada.
"Prošlog avgusta priredili smo prvu konvenciju kuguarki u Silicijumskoj dolini i imali smo ogroman odziv ljudi", kaže organizator Rič Gus. "Fenomen kuguarki nastao je u Kanadi, tako da smo oduvek želeli da dođemo u Toronto".
Naziv "kuguarka" označava stariju ženu koja traga za mlađim muškarcima.
Ovo su pravila: svako ko je star od 35 godina pa naviše i nije venčan može da se takmiči za ovu titulu mis. Pri tom svako mora da plati 20 dolara kako bi ušao u klub, a od kuguarki zavisi kako će se boriti za mladunce, to jest mlađe muškarce.
Pobednica će dobiti putovanje u spa centar na Jamajci za vreme međunarodne nedelje kuguarki, koja se održava u martu sledeće godine. Pored toga, pobednica će dobiti i međunarodno kuguarsko krstarenje na Bahamima u decembru ove godine.
"Svaki mladunac koji dođe ima jedan glas", kaže Gus. "Neverovatno je koliko su odgovori isti. Mladunci kažu da znaju šta žele i da kuguarke ne igraju igrice. Kuguarke kažu da muškarci njihovih godine na mogu da ih prate".
Kuguarka je nova vrsta samih, starijih žena — samouverenih, sofisticiranih, poželjnih i seksi. Ono što ona želi je mlađi muškarac i puno seksa. Ona ne želi decu, zajednički život niti obaveze.
Kuguarke postaju sve popularnije, ali to nije trend niti hir, to je životni stil.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

konvencijakuguarkamismlađi muškaracnagradastarija ženastiltakmicenjetoronto
Komentari (0)
Dodaj komentar