Mislio da ga ne vide: Pilot se skinuo potpuno go na sred aerodroma

Pilot avio-kompanije United Airlines suspendovan je nakon što je uhapšen zbog seksualnog uznemiravanja javnosti.

Endrju Kolin je suspendovan nakon što je pozirao potpuno go na prozoru hotelske sobe u hotelu Westin na aerodromu u Denveru.

Neko od šokiranih prolaznika ga je prijavio policija koja ga je izvela iz hotela i uhapsila pod optužbama da je seksualno uznemiravao javnost.

On je pokazivao svoj polni organ prolaznicima, plesao pored prozora, vrteo kukovima i mahao ljudima koji su ga gledali spolja. Među tim prolaznicima našli i njegove kolege iz avio-kompanije, kao i radnici aerodromskog obezbeđenja.

Advokat kontroverznog pilota tvrdi pak, da on nije znao da su ga spolja gledali i da stakla nisu prozirna, kao i da se pripremao za tuširanje kada mu je zazvonio telefon. Kolins je suspendovan sa posla, prenosi B92.net.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

aerodromavio kompanijapilot
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • bambi

    Bravo Zorana. A kada su stvoreni Adam i Eva onda su oni imali seks i nastala su deca a onda od te dece, od brace i sestara, su dalje nastajala deca sto po danasnjom modernoj nije moguce. Kako to objasnjavas Zorana, kako tu da spojimo ono i ovo vreme, a?

  • ZORANA

    Kada je Bog stvorio prvog coveka ,nazvavsi ga Adam,on nije preddvideo da bude obucen.Adam je po Raju isao potpuno nag.I kasnije,kada mu je Bog stvorio ljubavnicu Evu,i ona je sa Adamom isla potpuno naga.Ako navedeni pilot,kome ce da sude zbog nagog tela,iznese u svoju odbranu,konstataciju,da odeca nije bila predvidjena,kada je covek stvoren,verujem da nece biti osudjen,zbog svoje nagosti.!