Možete li da pogodite ko je ženin muž na ovoj ilustraciji: Samo pravi genijalci će otkriti za 6 sekundi

Mozgalice i vizuelni testovi često sadrže skrivene predmete ili obrasce koje je teško uočiti na prvi pogled. Ovi skriveni predmeti mogu uključivati bilo koji neživi predmet ili živa bića poput životinja i ljudi. Vizuelna slagalica koju smo vam danas doneli je prilično drugačija od onih koje smo vam dali ranije.

U današnjoj mozgalici morate koristiti svoje logičke veštine i veštine posmatranja. Morate pažljivo da posmatrate sliku pre nego što dođete do rešenja.

Dakle, da li ste spremni? Počnimo.

Slika iznad prikazuje tri muškarca koji sede za šankom. Trojica muškaraca nose smokinge. U blizini trojice muškaraca je i žena u crnoj haljini koja nekoga traži. Istina je da je žena udata i da traži muža koji je sa njom.

Jedan od trojice muškaraca za šankom je njen muž, samo treba da otkrijete ko. Imaćete 6 sekundi da rešite ovu mozgalicu. Dakle, podesite svoje tajmere i počnite.

Rešenje ove zagonetke ponudićemo na kraju. Ali, nemojte varati. Potrudite se da po detaljima otkrijete koji je tačan odgovor i zatim pogledajte dole da biste proverili rešenje.

Rešenje:

Treći muškarac s leva je njen muž. Imaju isti cvet – žena oko ruke, a on na reveru.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

mozgalicavisok IQvizuelni testzanimljivosti
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Treći muškarac s lijeva je njen suprug, ne zbog cvijeta, već zato što jedini ne obraća pažnju na nju.