Mozgalica koja je izludela mnoge: Imate 60 sekundi da pronađete dva peščana sata koja se razlikuju od ostalih

Da li ste znali da su peščani satovi koji su danas dekorativni elementi imali zaista korisnu ulogu? Naravno, svrha njihovog stvaranja je bila merenje vremena. Iako nije tačno poznat datum njihovog nastanka, oni zauzimaju mesto vodenog sata.

Igra pred vama „pronađi uljeze“ je klasičan vizuelni test . Već dugo postoji i nastavlja da fascinira čitave generacije.

Pored toga, zabavno je i lako se igrati, ne zahteva nikakve posebne veštine. Međutim, moraćete da iskoristite svoje vizuelne sposobnosti i dobro otvorite oči.

Ako imate nekoliko sekundi vremena i želite da se opustite, ovo je savršena igra.

Pravila su jednostavna, samo pronađite peščane satove koji se razlikuju od ostalih. Ali budite oprezni, imate samo 60 sekundi da ih pronađete!

Da biste pronašli dva prazna peščana sata na ovoj slici, važno je imati ukupan prikaz slike i zumirati ako je potrebno. Prođite i brzo pregledajte sadržaj svakog peščanog sata.

Imajte na umu da su dva peščana sata prazna i da ne sadrže ništa, tako da ne gubite vreme tražeći zrnca peska u punim.

Pažljivo pogledajte svaki peščani sat i pokušajte da uočite razlike. Možda su dotični satovi tačno u sredini slike ili u uglovima? Takođe možete da se fokusirate na boje ili šare prisutne na peščanim satovima. Budite brzi i metodični u analizi, jer imate samo 60 sekundi da pronađete dva uljeza.

Rešenje

Peščane satove u početku može izgledati teško uočiti, ali uz malo fokusa i oštrog oka, mogu se brzo pronaći. Nalaze se u prvom redu odozgo i drugom redu odozdo.

Ako ste uspeli da ih pronađete u predviđenom vremenu, onda čestitamo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

mozgalicatest
Komentari (0)
Dodaj komentar