Na kraju otkaz: Roditelji tražili da SEKSI vaspitačica iz vrtića obriše OVE slike sa Instagrama! (foto)

Atraktivna Ruskinja Viktorija Demeškina dobila je otkaz u predškolskoj ustanovi u kojoj je radila kao vaspitačica, a razlog je njen „provokativni Instagram profil“.

Demeškina nije imala nikakvih problema u vrtiću ni sa kolegama a ni s roditeljima sve dok jedan od njih na Instagramu, verovatno svesnom pretragom njenog profila, nije video kakve je slike kačila.

Pojedini roditelji smatrali su da je lepa Viktorija postavljala slike „neprikladnog“ i „neukusnog“ sadržaja u odnosu na posao koji obavlja, zbog čega su je prijavili upravi vrtića.

Uprava joj je prvo zapretila smanjivanjem plate ako ne obriše slike, a nakon što je u sledećoj plati primila 30 posto manje novca, sledeće upozorenje bilo je – otkaz.

Kako Viktorija ni po koju cenu nije želela da obriše slike sa profila, morala je da potraži novi posao.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

instagramvaspitačicavrtić
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • bambi

    Nema potrebe za tim, ljudi. Kada bi ona obrisala svoje slike, to bi bilo nasilje prema zenama, pa bi neki muskarac morao da odgovara reda radi. Nego kada smo kod zena i vrtica, ja bih predlozio sledecu izmenu u Zakonu o pravima dece. Naime, ukoliko neke majke odvode decu u vrtic a pri tome nigede ne rade ili sto je cesci slucaj ukoliko neke majke odvode decu u vrtic a nakon toga sede po ceo dan u kaficima, setaju kerove, ili po ceo dan brbljaju na mobilnim aparatima, svickaju, puse, piju, drogiraju se, menjaju mesecno simpatije, vucaraju se po intimnim sastancima, iz bmw-a u mecku, da se kazne zatvorom u trajanju od 5 do 15 godina.

  • Blajbi

    To nije vaspitacica. To je vaspicatica.