Na momačkoj večeri slučajno završila sa mladoženjom, a onda je nastao potpuni haos

Jedna se korisnica Redita požalila se da je doživela osudu od strane svojih prijateljica jer se na letovanju ljubila sa muškarcem kog je upoznala kao deo momačke večeri i za koga se kasnije ispostavilo da je mladoženja. Bila je sa dve prijateljice u izlasku kad im je pristupila grupa mladića koji su takođe bili na letovanju.

– Jedan od njih mi se prilično svideo, a i ja njemu. Flertovali smo, kupio mi je nekoliko pića, malo smo plesali, a onda smo se odvojili od grupe i prošetali plažom. Malo smo se ljubili i mazili, što smatram nevinom zabavom, a zatim se vratili do bara – ispričala je ona.

Putem do hotela ispričala je svojim prijateljicama šta se dogodilo i ostala prilično iznenađena njihovom reakcijom.

– Odmah su me napale zbog toga. Ništa mi nije bilo jasno jer inače normalno delimo takve stvari. Ispostavilo se da je ona grupa mladića bila na momačkoj, a ja sam se, ne znajući, ljubila sa mladoženjom – objasnila je.

Koliko god im se opravdavala da nije bila svesna situacije i da joj je dotični trebalo da kaže, one su ustrajale u tome da je krivica na njoj jer je trebalo da pita je li slobodan pre nego što se ljubila sa njim.

– Nisu krivile frajera koji očito vara svoju verenicu, već sam ja ispala kriva za uništavanje budućeg braka – požalila se ona, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

aferamomacko vece
Komentari (0)
Dodaj komentar