Na nju čeka 120.000 ljudi: Ovo je najpopularnija torbica na svetu (foto)

Torba s potpisom brenda Linjer koja je naziv dobila po lali postala je predmet žudnje trendseterki širom sveta, čemu svedoče i dugačke liste čekanja.

Koliko god puta se vraćala u prodaju, torba se svaki put rasproda brzinom munje.

Ova ne mnogo neobična torba u „bucket“ stilu, koja se pri vrhu sužava, izrađena je od najfinije italijanske kože, dolazi u nekoliko kombinacija boja, i čini se kako su upravo ovaj spoj i činjenica da je torba istovremeno elegantna, trendi i praktična doprineli tome da ispliva na sam vrh modne scene.

Da biste si osigurali jednu ovakvu Tulip torbicu, moraćete stati u red, jer za ovu torbu postoji lista čekanja od 120.000 ljudi.

Tulip torba prodaje se po ceni od oko 55.000 dinara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

lista čekanjatorbica
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • bambi

    Kako modni lanac pljacka obicne naivne gradjane sveta. Da li sada vidite koja je svrha kapitalizma. Neophodno je zatupeti ljude, narocito omladinu, jer je onda lako manipulisati sa njima. 55.000 dinara za torbu je kretenizam. Zamislite samo, 120.000 kretena se nalozilo na torbu? Mozete misliti koji je to koeficijet inteligencije. A i ovi sto profitiraju na budalama, odavno su trebali da budu iza resetaka. Posle kazete ovi u Severnoj Koreji idioti? Ma pametniji su oni od citavog sveta.

  • Anonimni

    120.000 idiota!