Na zadnjem sedištu moga auta

Prema istraživanju novog nemačkog magazina „Mens kar“, najmanje seksa ima u životu muškaraca i žena koji sede za volanom poršea.

Za svoj prvi broj magazin je sproveo i anketu među 2.253 vozača starosti od 20 do 50 godina. Postavljena su dva pitanja: koji auto vozite i koliko često upražnjavate seks? Rezultati su bili porazni za legendarni sportski automobil Ferdinanda Poršea. Kod muškaraca, time se najviše bave vozači BMW-a, u proseku 2,2 puta nedeljno. Zatim slede audi sa 2,1, folksvagen sa 1,9, ford sa 1,7 i mercedes sa 1,6 puta. Porše je poslednji na popisu sa 1,4 puta nedeljno.

Strane automobile nisu razvrstali prema markama već prema zemlji porekla. Sada znamo da vozači italijanskih automobila u proseku upražnjavaju seks dvaput nedeljno, a slede francuski (1,9 puta), japanski (1,8) i švedski (1,6) vozači. Čak i vozači korejskih automobila rade to češće od poršeovaca – prosečno 1,5 puta nedeljno. Ni žene nisu izostavljene. Najbolje izglede imaju ukoliko voze nešto francusko (prosečno 2,1 puta u sedam dana) ili audi (dvaput nedeljno). Slede italijanski modeli sa takođe dva puta u proseku i BMW sa 1,9 puta. Nesrećni porše je i tu na dnu lestvice – 1,2 puta nedeljno. Ako ste primetili, Amerikanaca i Britanaca uopšte nema na popisu.

Zanimljiva je još jedna studija, opet povezana sa vozačima poršea. Skoro svaki drugi muškarac koji vozi ovaj luksuzni auto priznaje da je bar jednom prevario svoju partnerku. Prema rezultatima ankete, drugi su oni koji voze BMW, a nakon njih slede vozači forda.

Žene vozači su takođe neverne, a posebno one koje voze audi. Ukupno 41 odsto njih priznalo je da je bar jednom prevarilo svog partnera. Drugo mesto zauzimaju žene koje voze BMW. Nemački automobili imaju prednost u odnosu na italijanska vozila, dok su žene koje voze porše neverne u 37 odsto slučajeva. Najverniji vozači, i muškarci i žene, voze opel. Koji automobil vi vozite? Da nije slučajno porše?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar