Najatraktivnija žena svih vremena (foto)

Kristi Brinkli je slavna američka manekenka koja je u februaru napunila 62. godine, ali s obzirom na mladalački izgled, teško bi joj se to moglo reći.

Pažnju pleni gde god da se pojavi, a u ponedeljak se u Njujorku pojavila na promociji knjige modnog dizajnera Tomija Hilfigera, prenose britanski mediji.

Zbog svog izgleda Kristi često puni stranice tabloida, a mnoge zanima i koja je tajna njenog blistavog izgleda i u 62. godini života. Ova majka troje dece, koja iza sebe ima četiri braka, priznaje da veliki deo savršenog izgleda može da zahvali genetici, ali iskreno dodaje da bez odricanja ipak ne bi ovako izgledala.

Tvrdi da je tajna u veganskoj ishrani. Jutro joj počinje uz šolju kapućina nakon čega konzumira kozji jogurt sa organskim kupinama, borovnicama, malinama, papajom, semenkama čie, sirovim ovsenim pahuljicama i orasima, a ponekad doručkuje omlet od belanaca sa spanaćem i pečurkama.

Za ručak preporučuje salatu sa graškom, a u popodnevnim satima popije sok od kelja, limete, narandže i avokada. Za večeru bira smeđi pirinač sa prženom paprikom i slatkim krompirom. Osim ihrane, Kristi ističe da je sa godinama bitno sve više kretanja.

– Kada napunite šezdeset, važno je da se stalno krećete. Ako prestanete da se krećete, počinjete da propadate – savetuje Kristi, koja je vladala modnim pistama 70-ih i 80-ih godina prošlog veka.

Uz sve to, svakodnevno vežba i ne propušta mesečni pregled dermatologu. Ima svoju liniju proizvoda za lepotu, ali i sopstven šampanjac koji svakodnevno konzumira u manjim količinama. Godinama je krasila naslovne strane brojnih časopisa, a kada je pre dve godine bila zvezda časopisa People, urednik Sports Illustrateda izjavio je da Kristi ima noge tridesetogodišnjakinje i lice anđela.

Proslavila se kada je 70-ih tri godine zaredom bila na naslovnici Sports Illustrateda, a 25 godina je bila zaštitno lice brenda Cover Girl, što je najduži kozmetički ugovor koji je jedna manekenka imala. Časopisi Playboy i Men’s Health proglasili su je najatraktivnijom ženom svih vremena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Kristi Brinkli
Komentari (0)
Dodaj komentar