Najbizarniji seksualni običaji u svetu

U prošlosti u havajskoj kulturi često su davana imena genitalijama, a narodu su čak imali i pesme kojima su opisivali svoje polne organe. Pored Havaja na spisku najbizarnijih seksualnih običaja našao se i drevni Egipat gde se vjerovalo da reka Nil uzrokuje ejakulaciju boga Atuma pa su zbog toga faraoni često masturbirali u reku.

Indijanski narod Guajiro u Kolumbiji imao je bizarna pravila zabave s obzirom na to da su devojke tokom ceremonijalnog plesa mogle da podmetnu nogu mladićima, s tim što bi u tom slučaju njihov ples morao da se završi seksom.

Stanovnici ostrva Inis Beag na obali Irske smatraju da je seks loš za njihovo zdravlje, a tokom seksualnog odnosa ne praktikuju da skinu do kraja donji deo veša. Zanimljiva je i informacija da je u Srednjem veku crkva zaključila kako je misionarski položaj tokom seksa jedini ispravan položaj za seksualni odnos.

Neka od plemena na Himalajima praktikuju poliandriju pa tako sva braća dele jednu seksualnu partnerku. To je razlog zbog koga nisu imali mnogo dece.

Posebno bizarnim smatra se praksa na pojedinim ostrvima u Polineziji, gde je bilo sasvim normalno posmatrati roditelje dok imaju seksualne odnose, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

seksualni običaji
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Balkan

    Ono sto je za nas bizarno za njih je normalno. Ono sto je za nas normalno za njih je bizarno. Naravoucenije ne ceni obicaje drugih po svojim obicajima i naucite se da ovo mogu biti informacije o razlicitostima pogleda na istu stvar u svetu a ne o bizarnosti.