Najluđa zabrana: muškarci ne smeju da se voze s raširenim nogama!

„Madridska kompanija za javni prevoz planira da u vozila uvede nove znake za koje se nada da će zaustaviti praksu muškaraca da se voze sa široko raširenim nogama, piše londonski Independent.

U saopštenju kompanije navodi se da nov znak ukazuje na zabranu sedenja koje smeta drugim ljudima.

„To će podsećati korisnike prevoza da budu odgovorni i da poštuju lični prostor svakog u vozilu“, kaže se u saopštenju. (N1)

Uključite se u diskusiju o ovome na Forumu Krstarice…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

rasirene nogespanija
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Louis Krstic

    U beogradskom prevozu bi koristila takva mera. Sedenje o kojem je reč je znak neodgovornosti prema ostalim putnicima. I ne samo to, prebacivanje noge preko noge je takođe istovetna stvar koju, nažalost, više koriste ‘dame.’ Takvim sedenjem briši ciupele o odeći drugih ljudi, zakrče prolaz… ‘Pospane’ ljude treba podsetiti ta je vreme da da se protegnu i otvore oči. I ne radi se ovde o bilo kakvom pokazivanju i dokazivanju već o oibziru prema saputnicima.

  • Misko

    Ispade sad da muskarci namerno sire noge dok sede 🙂 Sedim u prevozu isto kao i kod kuce kada sam sam – sa rasirenim nogama. Sedim u prevozu isto kao i kad sedim sa ortacima – sa rasirenim nogama. I ne, to nije zbog nekog dokazivanja muskosti, jer imam mali penis koji se ne vidi kako god da sedim.