Natpis na autu jednog Beograđanina nasmejao celu Srbiju (foto)

Ko kaže da se samo venčanje proslavlja? Sve češće se slavi i razvod.

Tako je jedan Beograđanin napisao na autu „Upravo razveden“. Izgleda da je baš srećan što se razveo pa je odlučio svoju radost sa drugima da podeli.

Korisnici društvenih mreža slatko su se ismejali ovom natpisu i zapitali se kako li je njegova bivša supruga proslavila razvod tj. da li je i ona ovako srećna.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

autonatpis
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    predbracni ugovor je cudo 🙂 osim sto se dece tice

  • bambi

    Svi mladi momci koji su u fazi kada treba da stupe u brak, obavezno moraju da imaju na umu jednu cinjenicu. Naime, Republika Srbija i pored svih inicijativa koje su pokrenule mnoge instituciji i organizacije i dalje sprovodi politiku da nakon razvoda deca u 99% slucajeva pripadaju majci. Drzava sprovodi tezi oblik diskriminacije po polnoj pripadnosti. Sve je to rezultiralo cinjenicom da brak prosecno traje oko pet godina s obzirom da su mlade mame ukapirale da mogu koristeci ovaj trik veoma lagodno da dolaze do alimentacione finansijske zarade, tj. da dodju do para i da ne rade nista koristeci sopstvenu decu. Bol koji se pri tome nanosi bebama i deci kao i ocevima je gotovo najjaci bol koji postoji i koji se moze naneti zivom bicu. Budite jako oprezni sa kime stupate u vezu. Pravih devojaka ima jako malo. Po slobodnoj proceni, na deset devojaka, otprilike je jedna prava osoba. Vecina su spoznoruse i paraziti. Zasto drzava to radi, to niko ne zna.