Ne javljajte se iz javne govornice

Jedna stilistkinja iz Los Anđelesa naučila je šta zapravo znači izraz "javna govornica".
Kada je prihvatila da na svoj račun primi poziv jedne mušterije, frizerka iz Los Anđelesa nije ni slutila da će taj račun biti preko 45 dolara! Ona nije imala pojma da upravo toliko koštaju telefonski pozivi iz javnih govornica u savremenom svetu.
Barbara Džejms je frizerka. Ona je drage volje prihvatila da plati poziv svoje 84 godina stare mušterije Pet Devin, koja joj je javila da kasni na zakazani tretman i pozvala je iz javne govornice jer njen mobilni telefon nije trenutno radio.
Telefonski račun koji je Barbari Džejms ispostavila telefonska kompanija "Network Communications International" prikazao je oko 37 dolara za brzi poziv, oko pet dolara za regularne takse i nadoknade i oko tri dolara za "povraćaj troškova".
Predsednik telefonske kompanije "NCIC", Bil Poup, kaže da mali broj ovakvih poziva utiče na to da cene budu tako visoke.
Predstavnik za štampu savezne komisije za komunikacije, Rouzmari Kimbal, kaže da ovakvi pozivi nisu regulisani jer je većina velikih kompanija napustila taj posao.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

govornica skupoća poѕivatelefonѕabava
Komentari (0)
Dodaj komentar