Ne može biti vrelija: Evo zašto svi Meksikanci gledaju vremensku prognozu (foto, video)

Meksikanci nisu preterano veliki fanovi vremenskih prognoza na malim ekranima, poput recimo Poljaka ili naroda bivše Jugoslavije.

Međutim, izvesna Žanet Garsija koja im svake večeri na jednoj televiziji otkriva da li će sutra biti sparno, umereno toplo ili kišovito, uspela je da od svog bloka napravi da bude bez konkurencije najgledaniji segment u okviru dnevnika.

Milioni muškaraca tačno znaju u koje vreme da pale televizore, a ona kako da se obuče i šta da pokaže na ekranu a šta na Instagramu.

https://www.instagram.com/p/BSpNRdjjWbx/?taken-by=iamyanetgarcia

A na Instagramu je tek vrelo. Toliko vrelo da njen broj fanova strašnom brzinom raste iz dana u dan da Žanet komotno može da konkuriše na nekoj svetski poznatoj TV stanici.

Dobila bi posao i bez razgovora.

https://www.instagram.com/p/BP5O8ivDUNI/?taken-by=iamyanetgarcia

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

meksikovremenska prognoza
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Branko Ristic

    Ne bih zeleo,da dajem neki siri komentar,o doticnoj „prognozerki“ vremena osim,da njena GUZA,vredi vise,od cele Srbije,cele bivse Jugoslavije.Ma kakvi,vise vredi od cele Evrope,od Urala do Kavkaza.O Boze.! Sto stvori takvu van vremensku GUZU,tako daleko od nas.Cak tamo…u Meksiku. O Boze ,ako te ima,ne muci nas ,kao sto se Atlas mucio,gurajuci onu stenu uz planinu.Ne.Kako sam ovo video,meni nema sna,nema mi zivota.Samo tu GUZU vidim.Samo NJU zelim,Gospode Pomiluj mene gresnoga !!!