Neobična pojava otkrivena pored Grčke: Svi se pitaju šta je to u moru (video)

Neobični objekt otkriven je na Gugl mapi u moru pored Grčke obale, ali niko ne zna o čemu se zapravo radi.

Snimak je 2018. godine objavljena na portalu Disclose.tv, a korisnik koji ga je objavio tvrdi da je reč o objektu ukupne dužine 67 metara.

Reč je o pojavi u moru koja je kružnog oblika s manjim krugom u sredini, a koja se može videti u blizini grčke regije Solun.

– Ovaj neidentifikovani potopljeni objekt nalazi se u Egejskom moru na obali Grčke na koordinatama 40°27’4.62″ 22°51’39.78″ pa možete sami proveriti. Izmerio sam ga koristeći lenjir na Google Earthu i reč je o objektu dugačkom 67 metara – čuje se u videu.

Odmah su počela nagađanja o čemu se radi. Neki misle da je reč o bivšem svetioniku dok drugima više izgleda poput vulkanskog kratera.

– Ovo je čudno. Sve okolo izgleda duboko. Ništa na ovom području ne izgleda niti približno kao ovaj objekt. Oblik mu je takođe previše simetričan. Postoji luka koja je na severu. Da li je moguće da je povezana s ovim? – zapitao se jedan korisnik interneta koji je pogledao snimak.

S obzirom na to koliko je blizu obale, čudi što niko još nije uočio ovu pojavu. Ono što se sigurno može tvrditi, ova pojava biće posebno zanimljiva teoretičarima zavera koji će nam vrlo brzo ‘otkriti’ o čemu je zapravo reč.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

grckaGugl mapamore
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Sta je problem zaroniti i videti o čemu se radi?danas je bar to lako

  • David

    Ajd autoru pogledaj na jutjubeu original file kasniš samo 4 godine 🙂