Neobična velika riba na Adi Ciganliji zbunila kupače (video)

Snimak neobične vrste ribe, kojoj se vidi deo peraja, na osnovu čega se može zaključiti da je velika, nastao na beogradskoj Adi Ciganliji, zbunio je korisnike društvenih mreža, koji se pitaju o čemu se radi.

Snimak koji je načinila jedna Beograđanka brzo se proširio društvenim mrežama. Pretpostavlja se da je reč o nekoj vrsti ribe, a pojedini korisnici Tvitera tvrde da tako nešto nisu videli godinama na Adi.

​Autorka snimka navela je da su peraja koja se vide, bila crne boje i zapitala o kakvoj se vrsti ribe radi, budući da je snimljena veoma blizu dela u kom se posetioci kupaju.

​Mnogi korisnici društvenih mreža naveli su da nikada nisu videli ovako nešto, iako se godinama kupaju na Adi.

​Jedan od komentatora, pak, naveo je da se najverovatnije radi o tolstolobiku, koji se hrani rečnom travom i ima ga u našim rekama.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Ada ciganlijakupači
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • bambi

    Cuvajte se ajkula na Adi. Juce mi je jedna otkinula nogu, a danas ruku. Ne ulazite u vodu ako niste osigurani kod nasih postenih osiguravajucih kuca. Osim toga, savet svim sponzorusama. Ako ste smuvale dobro stojeceg, ne rizikujte da izgubite pare time sto ce te krociti u Adu? Prizovite se pameti. Sta je bolje? Ziveti kao parazit na racun nekog tajkuna ili rizikovati da se udavite u fekalnoj vodi Ade? Prst na celo i onima koji peru ves na Adi. Izbegavajte Adu. Perite bolje u Savi ili Dunavu, Tamo je protocna voda te je znatno manji broj fekalnih bakterija na 1 m3. Molimo Boga da nas Vucko napravi stadione Crvenoj Zvezdi i Partizanu, pa da se ustanove prioriteti izgradnje podstanice za preciscavanje Dunavske i Savske vode. Nema smisla i da je pijemo i da kakimo u nju, simultanusly.

  • bambi

    E sad pogledajte sustinu kapitalizma. U kapitalizmu je poenta da se ljudi zatupljuju reklamama, marketingom, rijaliti emisijama, sponzorusama itd. da bi onda moglo da se lako manipulise ljudima. I sad, pogledajte zakljuck ovoga, Pojavile se ajkule na Adi. Zato je jedina spas za ljudsko covecanstvo bez za Grcku ili Tursku ali preko lopovskih srpskih agencija. Verovali ili ne ova stavka prolazi kod minimum 5% ljudi, Ostali procenat se nadomestuje na slicne nacine. Koliko smo kao ljudska vrsta degradirali u poslednjih 30 godina. Nekada, kada stane auto, ocevi su podizali haubu i popravljali motor. Danas, kada im se, samo, istrosi baterija na daljicu za otvaranje kola, ne bi znali ne da zamene, nego ni da kupe bateriju koja je neophodna.

  • Anonimni

    u adi svake godine u ovom periodu pocetkom jula, tik ispod povrsine plivaju jata ogromnih tolstolobika i sarana bukvalno ako preplivavate jezeo, mozete rukom da ih dodirujete ispod vode..sve su to komadi od preko 10kg tezine

  • Anonimni

    ajkula