Neobični blizanci

Evo još jedne priče o blizancima. Ali, ova je zaista neobična!
Ovog puta vest stiže iz grada Ročester, u Mičigenu, u Sjedinjenim Američkim Državama.
Mičigenski blizanci rođeni su različitih dana, različitog meseca i različite godine. Sigurno se pitate kako je to moguće. Međutim, moguće je!
Oni su zaista blizanci, uprkos tome šta piše na njihovom listu rođenih. Evo i kako.
Jedan od blizanaca, po imenu Tarik Grifin, došao je na svet 17 minuta posle ponoći prvog dana nove godine u bolnici Kritenton u gradu Ročesteru.
Njegov brat blizanac, Terens Grifin, rođen je nešto ranije. Naime, on je rođen tačno 26 minuta pre svog brata. A upravo tih 26 minuta je uzrok cele ove pometnje. To znači da je Terens Grifin rođen 31. decembra 2008. godine, a Tarik Grifin 1. januara 2009. godine!
To znači da ova dva dečaka, iako su blizanci, imaju neverovatnu i jedinstvenu mogućnost da se razlikuju po tome što su rođeni u različitim danima, različitim mesecima, pa čak i različitim godinama! To je zaista redak slučaj!
Otac ovih dečaka, Terens Grifin Stariji, takođe je blizanac, ali on nije rođen pod ovako neobičnim okolnostima.
Roditelji ovih dečaka kažu da su obojica dobro, da su zdravi i da dobro napreduju. To je i roditeljska najveća briga, a kada su blizanci rođeni ipak je manje važno u poređenju s tim.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

blizancineobičnozabavazanimljivost
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Marija Mutavdžić

    Moj sin je isti kao ovi blizanci na slici. Mnogo prijatelja nas je zvalo da nam kaže da nam je sin na Krstarici. Pozdrav!